Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Bobcat header goed

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren van Bobcat graafmachines

Bobcat is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1962 in North Dakota. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met de productie van schrankladers, knikladers, graafmachines en quads. Bobcat heeft haar fabrieken gevestigd in landen als Frankrijk, Tsjechië en China. Het product waarmee de firma bekend is geworden is de Bobcat-schranklader.

Het merk staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid en helpt men al sinds 1962 aan een krachtige en veelzijdige machine. Het logo van Bobcat is ontwikkeld om de kracht van haar machines uit te beelden als een Rode Lynx, ook wel ‘’bobcat’’ genoemd.

Helaas kan het gebeuren dat jouw krachtige Bobcat machines ineens stil komt te staan tijdens je werkzaamheden. Dit kan voorkomen wanneer er een slijtende rijmotor is. Om de machine weer aan het werk te krijgen is het dus van belang om de rijmotor te vervangen. En dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk doen, zodat we meteen weer aan het werk kunt met jouw machine. Gelukkig bieden wij de juiste oplossing.

Bij Fargo Drives ben je precies op de goede plek om een nieuwe rijmotor voor je machine aan te schaffen. Wij bieden namelijk een groot aanbod aan rijmotoren voor je Bobcat machine. De juiste rijmotor kun je vinden op onze webshop. Via de webshop kun je zoeken op de afmetingen van je rijmotor, merk & type of het OEM-nummer. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek