Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
rijmotor hydraulisch

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Rijmotoren voor Åkerman graafmachines

Akerman logo

AB Åkerman Gjuteri & Mekaniska Verkstad bouwden hun eerste graafmachine in 1939 in Zweden. In 1945 Bouwde AB Landsverk zijn eerste graafmachine. Hierna bouwden Åkerman en Verkstad in 1962 hun eerste hydraulische graafmachine, waarna AB Landsverk in 1968 ook een introduceerde. In 1972 werd de graafmachine productie van AB Landsverk overgedragen aan AB Åkerman Gjuteri & Mekaniska Verkstad. Na jarenlang graafmachines gebouwd te hebben begonnen de ervaren ingenieurs van Åkerman in 1997 te werken onder een nieuw merk, Volvo.

Akerman inzet

Akerman rijmotor vervangen

Het kan soms lastig zijn om de juiste rijmotor te vinden voor jouw Akerman machine. We begrijpen hoe vervelend het is als je Akerman stil komt te staan, want je wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer verder. Gelukkig kunnen we je bij Fargo Drives snel helpen aan een vervangende aandrijving.

Je kunt via onze website eenvoudig de juiste aandrijving vinden voor jouw Akerman machine door gebruik te maken van onze zoekmethodes: Zoeken op OEM-nummer, zoeken op merk & type of de afmetingen van de aandrijving invullen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek