Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Aandrijvingen van Doosan

Doosan rijmotor

Het Zuid-Koreaanse Doosan staat vooral bekend om zijn shovels en graafmachines. In 1896 werd het bedrijf opgericht. De naam Doosan is een combinatie van “Doo”, wat een maateenheid in zandkorrels is, en “San”, wat berg betekent. De naam Doosan staat dan ook voor “Kleine zandkorrels die samen een hele berg vormen”. Wat Doosan hiermee bedoelt, is dat er een grotere prestatie kan worden gerealiseerd wanneer alle betrokkenen zich inzetten. Er kan een groter doel worden bereikt wanneer de krachten worden gebundeld.

Doosan Corporation Mottrol

Doosan is een grote organisatie met verschillende bedrijfstakken, waaronder het produceren van rijaandrijvingen. Dit wordt gedaan onder de naam Doosan Corporation Mottrol. In 1975 werd deze bedrijfstak opgestart. Sindsdien wordt ernaar gestreefd om innovatieve hydraulische technologie te bieden. Daarnaast wil Doosan de bedrijfswaarde van de klant vergroten door voortdurende creatieve innovatie op basis van de technologie in hydraulische elementen en systemen die in de afgelopen ruim 40 jaar is opgebouwd. De bedrijfswaarden van Doosan Corporation Mottrol zijn het produceren van producten van de beste kwaliteit, klanttevredenheid en technologische innovatie.

Research & development

Doosan aandrijving

Het research and development (R&D) team van Doosan Corporation Mottrol is continue bezig met het verbeteren van de technologie en het design van de producten. Er worden meer dan 20 soorten verificatie- en validatietesten gedaan met diverse testapparatuur. De betrouwbare testen en omstandigheden die op basis van toepassingen en ervaring worden gedaan, zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek
Altijd doorwerken
Altijd doorwerken

PROFITEER VAN 10% KORTING!

Onze rijmotoren zijn een perfecte match voor alle merken en types graafmachines. Ze kunnen zonder twijfel op jouw machine worden gemonteerd.

Wanneer je een defecte rijmotor hebt, is de kans groot dat je andere rijmotor ook bijna aan vervanging toe is. Wil jij voorkomen dat jouw machine stil komt te staan, of dat er een snelheidsverschil tussen de twee rijmotoren ontstaat? Bestel dan een extra rijmotor bij jouw bestelling. Bovendien profiteer je altijd van 10% korting als je een tweede rijmotor bestelt!

Lees meer

Hoch
HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

"Je kunt bij Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

Kopajupid 2
KOPAJUPID OÜ - Estland

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf Verhoeven International, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

APS
APS All Professional Solutions - België

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

Walter Richter Gmb H
Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"