Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Fargo Drives hydraulische aandrijving header

Zoekmethoden voor de aankoop van een nieuwe rijmotor

Ben je op zoek naar een rijmotor, maar kun je deze niet vinden? In deze blog leggen we je uit hoe je snel de juiste rijmotor kan vinden via de 3 zoekmethoden die beschikbaar zijn in de Fargo Drives shop: Merk & Type, afmetingen van de rijmotor en OEM-nummer.

Merk & Type

TB2150R

Zoals de naam al zegt zoek je bij deze zoekmethode een rijmotor op basis van het merk en type van jouw machine. De eerste twee stappen voor deze zoekmethode zijn dan ook het invoeren van het machinemerk en het type van je machine. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld klik je op de ‘zoek’ knop, vervolgens word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina.

Op de nieuwe pagina kun je de rijmotor bestellen. Het kan voorkomen dat we jouw machine niet direct kunnen koppelen aan de juiste rijmotor. In dat geval krijg je een intakeformulier. Met dit intakeformulier kunnen we aan de hand van een aantal gegevens van je huidige rijmotor en machine achterhalen welke rijmotor met zekerheid op je machine past. Als je alle gegevens hebt ingevuld kun je op ‘Verstuur’ klikken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om tot een passende oplossing te komen.

Aandrijving

Afmetingen rijmotor

Bij deze zoekmethode kun je zoeken op basis van de afmetingen van je huidige rijmotor. De eerste stap is invullen met hoeveel bouten het sprocket bevestigd is aan de rijmotor. Aan de hand van die gegevens kan het zijn dat we nog een aantal andere gegevens nodig hebben zoals:

  • Pasmaat motorzijde
  • Pasmaat sprocketzijde
  • Aantal bouten motor
  • Slagvolume


Nadat je alle benodigde gegevens hebt ingevoerd en op ‘zoek’ klikt, kom je op een nieuwe pagina. Op deze pagina krijg je rijmotoren te zien die aansluiten op de door jou gekozen gegevens.

Staan de afmetingen van jouw huidige rijmotor er niet bij? Dan kun je bij ons gemakkelijk een offerte op maat aanvragen.

OEM-nummer

Bij deze zoekmethode zoek je een rijmotor op basis van het OEM-nummer. Een OEM-nummer is het onderdeelnummer van de originele fabrikant. Dit nummer is terug te vinden in het onderdelenboek van je machine. Wanneer je een aandrijving wilt bestellen via deze zoekmethode, vul je het OEM-nummer van je aandrijving in en klik je op de ‘zoek’ knop. Nadat je op de ‘zoek’ knop hebt geklikt word je doorgestuurd naar de juiste pagina, waar je jouw rijmotor kunt bestellen.

Rijmotor bestellen bij Fargo Drives

Nu weet je hoe je een rijmotor kunt bestellen bij Fargo Drives is het makkelijker om in de toekomst een nieuwe rijmotor aan te schaffen.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn over het bestellen van je rijmotor kun je gerust contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 (0)88 20 25 110

Tip: Wist je dat we ook losse onderdelen voor rijmotoren verkopen? Zo hebben wij ook zoekmethoden om eenvoudig sun gears, motor shafts en lifetime seals te vinden voor jouw rijmotor.

Ben je op zoek naar een elektrische rijmotor? Neem dan even contact op met onze sales afdeling, zij helpen je graag op weg.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek