Fargo Drives hydraulische aandrijving header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Zoekmethoden voor de aankoop van een nieuwe rijmotor

Ben je op zoek naar een rijmotor, maar kun je deze niet vinden? In deze blog leggen we je uit hoe je snel de juiste rijmotor kan vinden via de 3 zoekmethoden die beschikbaar zijn in de Fargo Drives shop: Merk & Type, afmetingen en OEM-nummer.

Merk & Type

TB2150R

Zoals de naam al zegt zoek je bij deze zoekmethode een rijmotor op basis van het merk en type van jouw machine. De eerste twee stappen voor deze zoekmethode zijn het invoeren van het machinemerk en het type van je machine, zoals Takeuchi TB210R. Eventueel krijg je daarna nog een vraag om de serie van je machine in te vullen. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld klik je op de ‘zoek’ knop, vervolgens word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina.

Op de nieuwe pagina krijg je de rijmotor te zien die op de machine past die jij zojuist hebt ingevuld. Dit kunnen wij met onze kennis garanderen. Hier kun je het product direct in je winkelmandje stoppen en bestellen.

Het kan helaas voorkomen dat we jouw machine niet direct kunnen koppelen aan de juiste rijmotor. In dat geval krijg je een intakeformulier. Met dit intakeformulier kunnen we aan de hand van een aantal gegevens van je huidige rijmotor en machine achterhalen welke rijmotor met zekerheid op je machine past. Als je alle gegevens hebt ingevuld kun je op ‘Verstuur’ klikken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om tot een passende oplossing te komen.

Aandrijving

Afmetingen rijmotor

Bij deze zoekmethode kun je zoeken op basis van de afmetingen van je huidige rijmotor. De eerste stap is invullen met hoeveel bouten het sprocket bevestigd is aan de rijmotor. Aan de hand van die gegevens kan het zijn dat we nog een aantal andere gegevens nodig hebben zoals:

  • Pasmaat motorzijde
  • Pasmaat sprocketzijde
  • Aantal bouten motor
  • Slagvolume

Nadat je alle benodigde gegevens hebt ingevoerd en op ‘zoek’ klikt, kom je op een nieuwe pagina. Op deze pagina krijg je rijmotoren te zien die aansluiten op de door jou gekozen gegevens.

Staan de afmetingen van jouw huidige rijmotor er niet bij? Dan kun je bij ons gemakkelijk een offerte op maat aanvragen.

OEM-nummer

Bij deze zoekmethode zoek je een rijaandrijving op basis van het OEM-nummer. Een OEM-nummer is het onderdeelnummer van de originele fabrikant. Dit nummer is terug te vinden in het onderdelenboek van je machine.

Wanneer je een aandrijving wilt bestellen via deze zoekmethode, vul je het OEM-nummer van je aandrijving in en klik je op de ‘zoek’ knop. Nadat je op de ‘zoek’ knop hebt geklikt word je doorgestuurd naar de juiste pagina, waar je jouw aandrijving kunt bestellen.

Rijaandrijvingen voor jouw machine bestellen bij Fargo Drives

Nu je weet hoe je een rijmotor kunt bestellen bij Fargo Drives gaat het aanschaffen in de toekomst een stuk eenvoudiger.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn over het bestelproces of heb je een andere vraag, dan kun je gerust contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 (0)88 20 25 110

Tip: Wist je dat we ook losse onderdelen voor rijmotoren verkopen? Zo hebben wij ook zoekmethoden om eenvoudig sun gears, motor shafts en lifetime seals te vinden voor jouw rijmotor.

Ben je op zoek naar een elektrische rijmotor? Neem dan even contact op met onze sales afdeling, zij helpen je graag op weg.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek