Fargo Drives hydraulische aandrijving header

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Weet zeker dat je aandrijving op jouw machine past

Een eindaandrijving voor in het rijwerk van je machine is erg maat specifiek. Het is dus erg belangrijk dat je de afmetingen van je aandrijving goed controleert voordat je een nieuwe bestelt voor je machine. Wanneer de afmetingen niet kloppen, past de aandrijving namelijk niet.

Om jou hiermee te helpen en je te garanderen dat je de juiste eindaandrijving bestelt, maken wij gebruik van een 100% fit garantie.

Vind de juiste eindaandrijving voor jouw machine

Op de Fargo Drives webshop kun je naar jouw rijmotor zoeken op basis van het merk en type van je machine. Wij beschikken over een database waarbij we kunnen garanderen dat de rijmotor voor jouw machine past.

Je kunt ook zoeken op de afmetingen van je rijmotor of het OEM nummer. Op basis hiervan kunnen we ook de juiste rijmotor voor jouw machine vinden.

Eindaandrijving met 100% fit garantie

hydraulische aandrijving

Op de Fargo Drives webshop hebben we een geselecteerd aantal eindaandrijvingen die het label “100% fit” hebben. Wanneer je zoekt naar een aandrijving voor jouw merk en type, kan het voorkomen dat je dit label tegenkomt.

Met een 100% fit garanderen we jou dat de aandrijving waar jij op hebt gezocht op de machine past, mits je het juiste merk en type hebt ingevuld. We beschikken bij Fargo Drives namelijk over een database waarin we de maatgegevens van verschillende (graaf)machines opslaan. Krijg je bij het zoeken op merk en type een resultaat en komen de ingevoerde gegevens overeen met het typeplatje van je machine? Dan zijn wij er 100% van overtuigd dat jij een passende aandrijving toegestuurd krijgt.

Zie je geen 100% fit bij de rijmotor staan? Dan vragen we je voor de zekerheid om de afmetingen te controleren. Zo weten we alsnog zeker dat je het juiste product bestelt.

Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat de rijmotor niet op je machine past, neem dan direct contact met ons op. Wij proberen een passende oplossing te vinden.

Lees meer over de 100% fit garantie van Fargo Drives.

Profiteer van korting op je tweede rijmotor

Het is verstandig om twee rijmotoren tegelijk te bestellen. Wanneer de ene stuk is, is namelijk de kans groot dat de rijmotor aan de andere kant van het rijwerk ook binnenkort vervangen moet worden. Daarom raden we altijd aan om twee rijmotoren te bestellen, en daarom profiteer je altijd van 10% korting op je tweede rijmotor.

Lees meer over de 10% korting op een tweede rijmotor.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek