rijmotor hydraulisch

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

De voordelen van een alternatieve rijmotor ten opzichte van het originele machinemerk

Wanneer de rijmotor van jouw machine versleten is, heb je zo snel mogelijk een nieuwe nodig. Je kunt er dan voor kiezen om de originele rijmotor van je machine opnieuw aan te schaffen. Maar je kunt ook kiezen om een rijmotor van een ander merk aan te schaffen. De voordelen hiervan zijn: een goedkopere prijs en een snelle levering.

Goedkopere rijmotor, maar wel met uitstekende kwaliteit

Een alternatieve rijmotor van Fargo Drives past op vrijwel ieder machinemerk. Bovendien zijn de eindaandrijvingen van Fargo Drives van topkwaliteit. Ze worden in sommige gevallen in dezelfde fabriek gemaakt als rijmotoren van OEM merken, of we bieden zelfs het originele product aan.

aandrijvingen elektrisch hydraulisch

Doordat Fargo Drives direct grote aantallen bij de fabriek inkoopt kunnen we de rijmotor tegen een veel betere prijs aanbieden. Een originele rijmotor kost meestal 2 tot 3 keer zoveel als een alternatieve rijmotor van Fargo Drives! En dat terwijl de kwaliteit even goed is. Alle rijmotoren worden uitgebreid getest en gecontroleerd, hiermee garanderen we de kwaliteit.

Let wel op: het is erg belangrijk dat je de maten van je rijmotor goed controleert voordat je een nieuwe bestelt. Een rijmotor is namelijk erg maat specifiek. De maten moeten precies kloppen, anders is de kans groot dat de rijmotor niet op je machine past.

Snelle levering & korting bij een tweede eindaandrijving

Een ander groot voordeel van een Fargo Drives eindaandrijving is de snelle levering. Voor alle aandrijvingen die op voorraad zijn geldt namelijk: voor 15:00 uur op een werkdag besteld is vandaag verzonden.

Bovendien ontvang je bij een tweede eindaandrijving standaard 10% korting. Wij raden namelijk altijd aan om twee eindaandrijvingen tegelijk te bestellen, omdat beide aandrijvingen dezelfde levensduur hebben. Wanneer de ene versleten is, zal de ander binnenkort ook versleten zijn.

Benieuwd of Fargo Drives alternatieve rijmotoren voor jouw machinemerk heeft? Vul de zoekbalk hierboven in!

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek