Header reparatie

Voor welke machine
zoek je een rijmotor?

Uitleg

Je rijmotor repareren of een compleet nieuwe bestellen?

Wanneer de rijmotor van jouw graafmachine stuk gaat, kun je op de Fargo Drives webshop meteen een nieuwe bestellen. Toch is het niet altijd nodig om een compleet nieuwe rijaandrijving voor je machine te bestellen. Een andere optie kan zijn om je aandrijving te repareren. Maar wanneer kun je je rijaandrijving beter repareren en wanneer kun je beter een nieuwe aanschaffen?

Reparatie rijmotor

Je rijmotor (laten) repareren

In sommige gevallen is het mogelijk om je rijmotor te repareren. Dit kun je zelf doen, maar wij voeren deze taak ook graag voor je uit. Onze specialisten kunnen je rijmotor repareren in onze werkplaats in Maarheeze.

Wil je meer informatie hierover? Bekijk dan eens onze pagina over reparaties, daar geven we meer uitleg.

Wanneer je ervoor kiest om je reparatie zelf uit te voeren, kun je op de Fargo Drives webshop ook terecht voor onderdelen voor je rijmotor. Wij leveren namelijk ook sun gears, motor shafts en lifetime seals.

Wanneer er slechts een onderdeel van je rijmotor stuk is, kan het een betere optie zijn om hem te repareren. Het (laten) repareren is op korte termijn een goedkopere optie. Let wel op, wanneer je nog lang gebruik wil maken van je machine, is het wellicht beter om een nieuwe rijmotor aan te schaffen.

Een nieuwe rijaandrijving bestellen

Wil je dat je aandrijving voor een langere tijd meegaat? Dan is het waarschijnlijk een betere optie om een nieuwe aan te schaffen. Op de Fargo Drives webshop kun je gemakkelijk en snel een nieuwe rijaandrijving bestellen. Deze is vervangbaar voor de versleten aandrijving die nu in jouw rijwerk zit. Deze nieuwe rijaandrijving gaat weer voor een lange periode mee.

Fargo Drives heeft een groot aanbod aan rijaandrijvingen die vervangbaar zijn voor rijaandrijvingen die in diverse OEM machines zitten. Bovendien profiteer je op de Fargo Drives webshop van een snelle levering én producten van topkwaliteit. De producten op onze webshop zijn van de merken Fargo Drives, Bonfiglioli en Doosan. We leveren zowel hydraulische als elektrische aandrijvingen.

Nieuwe rijmotor

Wij raden altijd aan om twee rijaandrijving tegelijk te bestellen. Daarom profiteer je altijd van 10% korting als je twee dezelfde aandrijvingen op onze webshop bestelt. Benieuwd waarom wij dit aanraden? Lees hier meer over het ontvangen van 10% korting.

Heb je een versleten of defecte rijaandrijving en twijfel je wat de beste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek