Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli
Header reparatie

Je rijmotor repareren of een compleet nieuwe bestellen?

Wanneer de rijmotor van jouw graafmachine stuk gaat, kun je op de Fargo Drives webshop meteen een nieuwe bestellen. Toch is het niet altijd nodig om een compleet nieuwe rijmotor te bestellen. Een andere optie kan zijn om je rijmotor te repareren. Maar wanneer kun je je rijmotor beter repareren en wanneer kun je beter een nieuwe aanschaffen?

Reparatie rijmotor

Je rijmotor (laten) repareren

In sommige gevallen is het mogelijk om je rijmotor te repareren. Dit kun je zelf doen, maar wij voeren deze taak ook graag voor je uit. Onze rijmotor specialisten kunnen je rijmotor repareren in onze werkplaats in Maarheeze. Wil je meer informatie hierover? Bekijk dan eens onze pagina over reparaties.

Wanneer je ervoor kiest om je reparatie zelf uit te voeren, kun je op de Fargo Drives webshop ook terecht voor onderdelen voor je rijmotor. Wij leveren namelijk ook sun gears, motor shafts en lifetime seals.

Wanneer er slechts een onderdeel van je rijmotor stuk is, kan het een betere optie zijn om hem te repareren. Het (laten) repareren van je rijmotor is op korte termijn een goedkopere optie. Let wel op, wanneer je nog lang gebruik wil maken van je machine, is het wellicht beter om een nieuwe rijmotor aan te schaffen.

Een nieuwe rijmotor bestellen

Wil je dat je rijmotor voor een langere tijd meegaat? Dan is het waarschijnlijk een betere optie om een nieuwe rijmotor aan te schaffen. Op de Fargo Drives webshop kun je gemakkelijk en snel een nieuwe rijmotor bestellen die vervangbaar is voor de versleten rijmotor die nu in jouw rijwerk zit. Deze nieuwe rijmotor gaat weer voor een lange periode mee.

Nieuwe rijmotor

Wij raden altijd aan om twee rijmotoren tegelijk te bestellen. Daarom profiteer je altijd van 10% korting als je twee dezelfde rijmotoren op onze webshop bestelt. Benieuwd waarom wij dit aanraden? Lees hier meer over het ontvangen van 10% korting.

Heb je een versleten of defecte rijmotor en twijfel je over wat de beste keuze is? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek