Rijmotoren van topkwaliteit
Snelle levering
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

De rijmotor die jij bestelt heeft een 100% fit garantie!

Wanneer je zoekt naar een rijmotor, kan het voorkomen dat je het begrip “100% fit garantie” tegenkomt. Wanneer een rijmotor een 100% fit garantie heeft, betekent dat dat wij ervan overtuigd zijn dat jij met 100% zekerheid de juiste rijmotor voor jouw machine bestelt, mits je de juiste zoekopdracht hebt uitgevoerd.

hydraulische rijmotor

Fargo Drives beschikt over een database met de maatgegevens van diverse typen graafmachines. Wanneer je een resultaat krijgt bij het zoeken op merk en type en de ingevoerde gegevens overeen komen met het typeplaatje van jouw machine, beloven we je dat het product wat jij bestelt, op jouw machine past. Zo kun je zonder enige twijfel de juiste rijmotor voor jouw machine bestellen.

Je kunt de rijmotor met een 100% fit altijd gratis retourneren én je hebt standaard 1 jaar garantie.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

Hoch

HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Je kunt bij VTS/Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

Kopajupid 2

KOPAJUPID OÜ - Estland

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf VTS Track Solutions, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

APS

APS All Professional Solutions - België

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze via VTS Track Solutions werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

Walter Richter Gmb H

Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"

Onze verzendmethodes DHL DB Schenker TNT
Onze betaalmethodes Betaalmethodes