Rijmotoren van topkwaliteit
Diepgaande productkennis
Topmerken Fargo Drives en Bonfiglioli

Bestel twee rijmotoren en profiteer van korting!

10% korting tweede rijmotor

Fargo Drives biedt standaard 10% korting wanneer je twee rijmotoren voor je machine bestelt. Wij raden altijd aan om twee rijmotoren te bestellen.

Wanneer je op zoek bent naar een vervangbare rijmotor voor je machine, is de kans namelijk groot dat de rijmotor aan de andere kant van je rijwerk ook bijna vervangen dient te worden. Deze rijmotor heeft namelijk evenveel belasting en rij-uren gehad als de versleten rijmotor. Het is daarom slim om altijd een extra rijmotor te bestellen om te voorkomen dat je machine binnenkort weer stil komt te staan door een kapotte rijmotor.

Naast het voorkomen van stilstand van de machine, kan het vervangen van twee rijmotoren tegelijk ook snelheidsverschil tussen de twee rijmotoren voorkomen. Een nieuwe rijmotor die net vervangen is loopt namelijk vaak op een iets ander tempo dan de huidige rijmotor, die al een tijdje meegaat.

Door de 10% korting op twee rijmotoren is het bovendien voordeliger om er twee tegelijk te bestellen.

Gebruik bovenstaande zoekbalk om de juiste rijmotoren voor jouw machine te vinden.

Op zoek naar een rijmotor voor jouw machine?

Zoek

Hoch
HOCH Baumaschinen GmbH - Duitsland

"Wanneer je vragen hebt of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon."

"Je kunt bij Fargo Drives altijd rekenen op buitengewoon goede service. Wanneer je vragen hebt over een product of als er iets niet duidelijk is, krijg je het beste advies aan de telefoon. Daarnaast is de kwaliteit van de producten uitstekend!

Door de eigen webshop die Fargo Drives heeft, kun je nog sneller en makkelijker aan de juiste rijmotoren voor je machine komen."

Kopajupid 2
KOPAJUPID OÜ - Estland

"Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren."

“Met zo’n grote diversiteit in de markt van rijmotoren, kiezen we graag voor een Europees merk. Wij hebben voor Fargo Drives gekozen, omdat wij al bekend waren met het moederbedrijf Verhoeven International, waar we altijd erg tevreden over zijn geweest.

Fargo Drives heeft veel kennis en ervaring op het gebied van rijmotoren. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die geboden wordt door de Fargo Drives-specialisten!”

APS
APS All Professional Solutions - België

"Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing, zodat je snel weer aan de slag kunt."

“Via online zoekwerk ben ik bij Fargo Drives terechtgekomen. Toen ik zag dat ze werken aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om de klanten verder te helpen, wist ik dat ik goed geholpen zou worden.

Via de website van Fargo Drives zal je zeker de juiste aandrijving ontvangen. Samen met jou vindt Fargo Drives een zo goed mogelijke oplossing voor een vervangbare rijmotor, zodat je snel weer aan de slag kunt.”

Walter Richter Gmb H
Walter Richter GmbH - Duitsland

"Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives."

"Ik werd op Fargo Drives gewezen door kennissen en zakenvrienden, die mij Fargo aanraadden als leverancier van aandrijvingen voor graafmachines. Ik ben vooral gecharmeerd van de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding van de aandrijvingen van Fargo Drives. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service en ondersteuning voor alternatieve rijmotoroplossingen.

Mijn ervaringen met de rijaandrijvingen van Fargo Drives zijn tot nu toe zeer positief en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met hen. Ga zo door!"